Dusør

No Compromise

Guest
En afgående og stoppet spiller valgte at bruge sine penge på at sætte dusør på alle "top duellisterne" i denne verden. Det var vel egentligt godt for de resterende rester i denne verden, at de havde lidt at gå efter....

Indtil jeg har opdaget at disse dusører er fjernet igen! De er ikke vundet men slet og ret bortcensoreret. De eneste som kan gøre dette er administrationen.

Hvad i alverden bilder I jer egentlig ind?

Verdenen er stort set død og I gør da jeres til at den skal være stendød, men det er måske også den skjulte dagsorden, i så fald meld da ud så de få der kæmper lidt derinde kan lukke og slukke også.
 

Storm

Guest
Det er systemet som fjerner dem, ikke administrationen, og det har også været oppe og vende i forummet, så prøv at søge næste gang.

De bliver slettet, fordi der ikke er nogen "reference", eller hvad man kan kalde det til opretteren af dusørene. Det bliver der ikke lavet om på, da et system ikke kan gemme ting og sager fra folk som ikke eksisterer.
 

No Compromise

Guest
Såfremt det forholder sig som du siger, burde dusøren så ikke forsvinde af sig selv den dag spilleren som har udsat den forsvandt fra serveren. Det er et stykke tid siden han lukkede og slukkede og først flere uger efter forsvinder dusøren...det stemmer ikke helt.

Man kan ikke sidde og læse dette totalt uoverskuelige forum igennem hver eneste gang man har noget og såfremt det er beskrevet et andet sted, ja så har jeg ikke fundet det.