Introduktion til det nye sletnings system

DeletedUser1383

Guest
Ærede Cowgirls og Cowboys,


I dag vil vi gerne dele noget vigtig information med jer omkring jeres spil og forum konti.


Om få uger fra nu (Det vil ikke ske før 10. juli), vil følgende ændringer blive implementeret:

  • Vi vil begynde automatisk at slette konti, som ikke har logget ind i spillet eller forummet i mindst 12 måneder.
  • Når vi fjerner en spilkonto, så vil den tilknyttede forumkonto også blive slettet. Denne identifikation sker ved brugernavn.
  • Forum konto navne vil blive ændret, hvis det tilknyttede spilkontonavn ændres uanset årsag.
Dette betyder at skal man have forskellige navne på fora og i spillet, så vil det kun være muligt ved at have flere spilkonti, som aktivt bruges. Hvilket betyder at de skal logges ind på mindst en gang hver 12 måned i spillet eller på forum for at undgå automatisk sletning.

Hvis din spil- og forumkontos navne ikke har de samme brugernavne, så kan det ska at du vil modtage en sletningsanmodning for forumkontoen, fordi en anden spillers konto med det samme brugernavn er markeret til sletning. For at have mulighed for at undgå sletning ved en fejltagelse, er der en 7 dages periode før sletningen af konti rent faktisk finder sted. Denne sletning kan ikke gøres om! Efter en konto er blevet planlagt til sletning (af en spiller eller automatisk) vil en privat besked automatisk blive sendt til den tilknyttede forumkonto. Hvis du har modtaget en besked og ikke har sat gang i sletnings processen, kontakt da venligst support med det samme!

https://support.innogames.com/game/thewest


Kort:

  • Hvis du ikke har en forum konto, så er alt godt. Du skal kun være opmærksom på at vi automatisk sletter inaktive spilkonti efter 12 måneder.
  • Hvis din spil- og forumkonto har det samme navn, så er alt godt. Du behøver kun at være opmærksom på at vi automatisk sletter konti, som ikke har været aktive i spillet eller på forum efter 12 måneder.
  • Hvis din forumkonto er forskellig fra dit brugernavn i spillet, kontakt venligst support så snart som muligt for at få dit brugernavn(e) ændret.
  • Hvis du kun har en forumkonto, men ikke nogen spilkonto mere, så lav venligst en spilkonto med dit forum brugernavn. Hvis det ikke er muligt, kontakt venligst support.
  • Du vil få besked på forum (privat besked) og via email når din konto er ved at blive slettet. Venligst sørg for at din emailadresse stadig er valid.
  • Hvis du nogensinde modtager en sletningsnotifikation, uden selv at have bedt om det, venligst kontakt support med det samme.
  • Din forum og spilkonto vil dele det samme brugernavn og - i det tilfælde at dit brugernavn ændres for enhver årsag - vil blive synkroniserede, men email adressen og kodeordet vil være seperate.

Igen - den beskrevede sletningsprocess vil kun gå i gang om nogle få uger fra nu (ingen automatiske sletninger vil finde sted før den 10. juli). Vi vil informere jer igen, når vi nærmer os at aktivere dette.

Hvis du har nogen spørgsmål, lad os venligst vide det enten via support eller her.


Jeres,
The West Hold
 
Top