Januars månedens eventyrer

Tråd i 'Konkurrence' startet af Foaly, 10. Jan 2019.

Del siden

 1. Foaly

  Foaly Community Manager Teammedlem

  Blev medlem:
  12. Sept 2011
  Indlæg:
  351
  Antal 'synes om' modtaget:
  32
  Ærede Cowgirls'n'cowboys

  Så er månedens eventyrer tilbage! Lad mig her ridse op hvad der kommer til at ske og vigtigst hvad I kan vinde!

  Der er vil være 4 eventyraftener i denne måned alle tidspunkter er ændret til 19:00 til 21:00! Se datoerne her:
  1. Søndag den 13/01-19
  2. Fredag den 18/01-19
  3. Onsdag den 23/01-19
  4. Mandag den 28/01-19

  Jeg har her ridset deltagelsesreglerne op, men ikke begrænset hertil:
  1. I skal blot åbne multiplayer vinduet og vælge eventyr, følg evt., denne guide til at komme godt igang.
  2. Hvis du deltager mindst en gang i et eventyr under begivenheden giver The-West holdet muligheden for at vinde en del af William penn's sæt hatten eller halskæden ved lodtrækning. Alle dele er oppe til lodtrækning 1. gang! Derudover er der 25 bonds per eventyraften man har deltaget i i løbet af måneden til ALLE!
  3. Vi deler også en William Penns sætgenstand ud til den der deltager i flest eventyr for hver eventyr aften! Hvis der er flere trækkes der lod :eek: (Gevær første aften, duel skydevåben anden aften, duel nærkampsvåben tredje aften, samt Amish hest den fjerde aften.
  4. Der er også præmier til dem der deltager i flest eventyr for hele måneden! Altså samlet set over de 4 aftener. Følgende gives til de vinderne: Nummer 1 1100 Guldklumper, nummer 2 600 Guldklumper, nummer 3 300 guldklumper.
  5. Som noget nyt har vi på opfordring valgt at have lidt andre præmier også. Kort og godt skal du bruge denne evne flest gange igennem månedens eventyr (præmien er i parantes): Månedens ørneøje (Amish vogn), Månedens Slange (William Penns jakke), Månedens helbreder (ej Område) (William penns sko), Månedens tønde (William Penns bukser) og månedens hurtigste (William penns bælte). Dette er i sagens natur en test for at se om det bidrager med mere aktivitet!
  6. Deltager man på flere verdener med sin karakter, så får man deltagelses præmie (Bonds) på hver verden, imens der i genstandskapløbet bliver talt samlet for alle verdener. Genstandspræmien gives dog kun på den verden man har deltaget i flest eventyr fra.

  Alt i alt er der et helt sæt på højkant, hvoraf det er muligt at vinde op til 10 genstande, 100 bonds samt 1100 Guldklumper


  Jeg vil opdatere listen, hvis der kommer ting frem jeg har glemt, eller slet ikke tænkt over.Jeg håber og forventer I stiller spørgsmål hvis der er noget der er uklart!
   
  Sidst ændret: 11. Jan 2019
 2. Foaly

  Foaly Community Manager Teammedlem

  Blev medlem:
  12. Sept 2011
  Indlæg:
  351
  Antal 'synes om' modtaget:
  32
  Palle Søvnig klarede sig igennem flest eventyr i første runde (9) og vinder derfor geværet efter denne første aften :) Tillykke til ham :)
  Som bonus info var der 78 deltagelser i 13 eventyr :)