The West Classic

DeletedUser338

Guest
west_classic.png

InnoGames har haft deres 10 års fødselsdag i år! For at fejre dette har vi forberedt en special begivenhed til dig: Fra den 3. Juli til den 31. Juli vil de tre legendariske spil: Tribal Wars, The West og Grepolis tilbyde en International Klassisk verden, hvor spillere har mulighed for at udforske de første versioner af deres ynglingsspil - med original grafisk indhold, funktioner og regler fra den tid.

For at få mere information om dette, læs den officielle presse meddelelse.

p1.png
p2.png
p3.png

Tag din taske med og gå på opdagelsen i det vilde vesten, med nybyggere fra hele verden. Tag tilbage til 2008, begyndelsen af The West. Se hvor hårdt nybyggerne havde det og hvad de skulle igennem. Hver dollar tæller, men den næste bank er langt væk og banditterne er klar rundt om hjørnerne. Hvert job åbnes med færdigheder, der er ingen omhandlende rejsende, der giver dig genstande og ingen hjælp i byens marked. Kæmp din vej gennem den klassiske opgavesekvens, grundlæg og konstruer din by, udfordr spillere til dueller. Der er gratis premium til alle. Meld dig til den klassiske internationale verden nu!

Husk, et æsel symbolisere rigdom!​

donkey.png


Top tre spillere (erfaring) vil blive belønnet med guld på deres hjemserver:
 • 3000 guldklumper til førstepladsen
 • 2000 guldklumper til andenpladsen
 • 1000 guldklumper til tredjepladsen
Mere information og hvordan man kan deltage følger den 3. juli. Vi håber, at du vil kunne lide denne verden og ser frem til jeres feedback.

Bemærk venligst at denne specielle verden har begrænset support og er ikke sat op til InnoGames support system eller betalingssystemer. Guldkøb er ikke tilgængelige. Fejl og andre tekniske problemer kan opstå.

Dit The West Team
 

DeletedUser338

Guest
FAQ

Flere information om verdenen:
 • Hvilken version har verdenen?
  Versionen er fra den 21. september, 2008.
 • Hvad er ikke muligt på verdenen?
  Der er ingen fort, ingen alliancer, ingen bandit-dueller, ingen fremstilling, ingen poker, ingen karakterklasse, ingen chat, ingen union pacific shop, ingen opgavegivere på kortet, ingen avatar generator, ingen eventyr....
 • Hvad er muligt på verdenen?
  Der kan grundlægges byer, job kan blive færdiggjort, spillere kan duellere hinanden. I saloonen venter de klassiske opgaver.
  De klassiske populærer avatars kan bruges.
 • Hvor mange klassiske verdener vil der være?
  Kun en international klassisk verden.
 • Hvilket sprog vil verdenen have?
  Verdenen vil blive vist på engelsk.
 • Kan der købes guldklumper?
  Nej, guldklumper kan ikke købes. De fire premium funktioner er tilgængelige for 0 guldklumper.
 • Hvor kan jeg logge på denne verden?
  Her: https://classic.the-west.net/
  Noter venligst at registrering kun bliver åbnet den 3. juli.
 
Top